Algemene schilderwerken

Lyssens Peter bvba

Ploegsebaan 97, 2930 Brasschaat - Tel. 03/663 62 10 - GSM 0478/26 48 71 - mail: peter.lyssens@skynet.be - BTW nr.: BE0465990869

U bent hier: Schilderen

Schilderen


Voorbeelden van kleurstalen op een muur:

Onze hoofdstiel is schilderen. Wij verzorgen schilderwerken binnen en buiten. U mag uw favoriet merk van verf zelf kiezen, maar wij kunnen natuurlijk ook advies geven over de meest geschikte soort verf. Hebt u speciale wensen, dan kan dat ook. Zo hebben we al klanten gehad die alleen maar ecologisch verantwoorde verfsoorten willen gebruiken. Dit is een heel bewuste keuze waarmee we onze klanten ook kunnen helpen.

Wij werken nauw samen met de winkel/decorateur Decoratie Lyssens (Merksem, De Vlasschaardstraat 28, www.decoratielyssens.be) waar Bart (broer van Peter Lyssens) samen met vrouw Jessica een zaak hebben. Die samenwerking zorgt ervoor dat we u kunnen helpen met verfstalen en boeken met voorbeelden van behang en stoffen.

Keuze van de kleur / aanbrengen van kleurstaal

Het kiezen van een juiste kleur of tint is niet eenvoudig. Afhankelijk van de ondergrond en de voorbereiding kan een kleur er heel anders uitzien. Ook de lichtinval en of de kleur op een binnen- of buitenmuur komt, heeft invloed op het resultaat. Een kleur kan ook anders overkomen in daglicht of met kunstlicht. Als een ganse muur dan geheel afgewerkt is, kan het eindresultaat soms stevig ontgoochelen. Daarom dat we op uw vraag een kleurstaal op een muur kunnen aanbrengen. Daarvoor heeft u maar een halve liter verf nodig. We brengen het kleurstaal aan op de plaats zelf en niet op een stuk karton of hout. Dit laatse kan het eindresultaat én de tint beïnvloeden. Na het uitdrogen van de verf kan u een juiste beoordeling doen van de gekozen kleur. U kan dit natuurlijk doen met meerdere kleurproeven naast elkaar, in verschillende gradaties of tinten.